Printed From:

Acido-Git® Maalox

Acido-Git® Maalox hatása

A gyomorégés a túlzott gyomorsav termelődés kellemetlen tünete, mely komoly betegségek forrása is lehet. Épp ezért fontos a hatékony és gyors kezelés.
Az Acido-Git
® Maalox semlegesíti a gyomorsavat, miközben védi a gyomor nyálkahártyáját. Az Acido-Git®  Maalox vény nélkül kapható gyógyszerben két fajta hatóanyag található meg:

  • Az alumínium-hidroxid gyenge savközömbösítő tulajdonságokkal rendelkezik és emellett a gyomor nyálkahártyáját kocsonyaszerűen bevonva védi azt. Mivel hatása során nem szabadul fel szén-dioxid , ezért működése során nem okoz böfögést.
  • A magnézium-hidroxid szintén közömbösíti a savakat. Gyorsan hat a gyomorban és szintén nem okoz böfögést.

Az Acido-Git® Maalox összetevőinek ellentétes hatásának köszönhetően, ha a javasolt adagban alkalmazzák, a mellékhatások előfordulása nem gyakori.

Acido-Git® Maalox kiszerelések

Az Acido-Git® Maalox négy fajta kiszerelésben kapható, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet:

  • Acido-Git® Maalox rágótabletta 20 db

  • Acido-Git® Maalox rágótabletta 40 db

  • Acido-Git® Maalox belsőleg szuszpenzió 250 ml

  • Acido-Git® Maalox belsőleg szuszpenzió tasakban 20 db

  • Acido-Git cukormentes

    Acido-Git® Maalox cukormentes rágótabletta 40 db

 

Acido-Git® Maalox ára

Az Acido-Git Maalox rágótabletta 20 darabos kiszerelésének fogyasztói átlagára 796 Ft, a rágótabletta 40 darabos kiszerelésének fogyasztói átlagára 1467 Ft, az Acido-Git Maalox cukormentes rágótabletta 40 darabos kiszerelésének fogyasztói átlagára 1470 Ft. Az Acido-Git Maalox 250 ml-es szuszpenzió fogyasztói átlagára 1538 Ft, az Acido-Git Maalox 20 tasakos szuszpenzió fogyasztói átlagára 1563 Ft az IQVIA Hungary Sell-out Pharmatrend adatai szerint a 2018. január-május közötti időszakra vetítve, a gyógyszertári értékesítés során alkalmazott fogyasztói árak átlaga alapján. A fogyasztói átlagárak csak tájékoztató jellegűek és nem a tényleges gyógyszertári árat jelentik. A termékek ára gyógyszertáranként és időszakonként eltérő lehet.

SAHU.NBI.18.06.0360b (2018.07.12.)

Utolsó módosítás: 2018.07.17.