Printed From:

Bila-Git®

Bila-Git® története

A két világháború között a magyar gyógyszeripar virágkorát élte: világviszonylatban is a hatodik legnagyobb volt, a magyar gazdaság egyik legjelentősebb hajtóerejét jelentette. Ebben a korszakban világhírű magyar gyógyszerészek és vegyészmérnökök dolgoztak legnagyobb gyógyszergyárainkban és számos jelentős felfedezést tettek, melyben a Chinoin gyógyszergyár és tudósai az élen jártak. Ezekben az években alkották meg a Bilagit-ot, melynek tovább fejlesztett változata a Bila-Git® amely hatóanyag összetételét a 21. század fogyasztói igényeinek és a tudományos követelményeknek megfelelően modernizálták.

 

Bila-Git® a szakértő segítség emésztési panaszokra!

Bila-Git® hatása

A Bila-Git® 3 különböző összetevőjének köszönhetően hatékonyan segít az emésztési panaszok megszüntetésében:

  • A benne lévő dehidrokólsav fokozza az epeelválasztást, segíti a zsírbontó enzim (lipáz) működését, segíti a zsírok lebontását és felszívódását, valamint csökkenti a víz és az eletrolitok felszívódását, ezáltal megbízható, mérsékelt hashajtó hatása van.
  • A papaverin simaizom görcsoldó oldja a gyomor-béltraktus görcseit (gyomor, epe)
  • A homatropin csökkenti a simaizmok tónusát, a gyomor-, epe-, bél- és vesegörcsöt, valamint csökkenti a hányingert és hányást.

A Bila-Git tehát hatékony megoldás a nehéz, zsíros ételek által okozott teltségérzet és puffadás csökkentésére. Görcsoldó hatásának köszönhetően a gyomor és bélműködésből eredő emésztési hasi görcsök ellen is hatásos segítséget nyújt.

 

Bila-Git® kiszerelés

A Bila-Git® 30 és 50 darabos kiszerelésben kapható.

Bila-Git® ára

A Bila-Git filmtabletta 30 darabos kiszerelésének fogyasztói átlagára 1927 Ft, a filmtabletta 50 darabos kiszerelésének fogyasztói átlagára 2924 Ft az IQVIA Hungary Sell-out Pharmatrend adatai szerint a 2018. január-május közötti időszakra vetítve, a gyógyszertári értékesítés során alkalmazott fogyasztói árak átlaga alapján. A fogyasztói átlagárak csak tájékoztató jellegűek és nem a tényleges gyógyszertári árat jelentik. A termékek ára gyógyszertáranként és időszakonként eltérő lehet.

SAHU.NBI.18.06.0360b (2018.07.12.)

Utolsó módosítás: 2018.07.17.