Printed From:

Laxa-Git®

Laxa-Git® hatása

A Git® család az emésztési panaszok szakértőjeként a székrekedés kezelésére is kínál megoldást. A 2014-től elérhető Laxa-Git® hatékony, kíméletes és kiszámítható (reggeli bevétel után 6 órával, esti bevétel után 10 órával fejti ki hatását) segítséget nyújt a székrekedés megszüntetésére. Hatóanyaga a biszakodil, mely lazítja a székletet és növeli mennyiségét azáltal, hogy:

  • megakadályozza a víz és elektrolitok felszívódását
  • fokozza a víz és elektrolitok kiválasztását
  • serkenti a bélmozgást

A Laxa-Git® szedése javasolt székrekedés esetén, könnyebb székletürítés szükségessége esetén, valamint ha diagnosztikai vagy terápiás célú orvosi beavatkozás előtt szükséges a vastagbél kiürítése.

Laxa-Git® kiszerelés

A Laxa-Git® 30 darabos kiszerelésben kapható.

Laxa-Git® ára

A Laxa-Git 5mg gyomornedv-ellenálló tabletta 30 darabos kiszerelésének fogyasztói átlagára 1052 Ft az IMS Health Hungary Sell-out Pharmatrend adatai  szerint a 2016. június és augusztus közötti időszakra kivetítve a gyógyszertári értékesítés során alkalmazott fogyasztói árak átlagának alapulvételével. A fogyasztói átlagárak csak tájékoztató jellegűek és nem a tényleges gyógyszertári árat jelentik, a termékek ára gyógyszertáranként és időszakonként eltérő lehet.

SAHU.AGM.16.10.0350
Lezárás dátuma: 2016.10.19.

Utolsó módosítás: 2016. október 26.