Printed From:

Bila-Git®

Bila-Git® története

A két világháború között a magyar gyógyszeripar virágkorát élte: világviszonylatban is a hatodik legnagyobb volt, a magyar gazdaság egyik legjelentősebb hajtóerejét jelentette. Ebben a korszakban világhírű magyar gyógyszerészek és vegyészmérnökök dolgoztak legnagyobb gyógyszergyárainkban és számos jelentős felfedezést tettek, melyben a Chinoin gyógyszergyár és tudósai az élen jártak. Ezekben az években alkották meg a Bilagit drazsét, melynek tovább fejlesztett változata a Bila-Git®  filmtabletta amely hatóanyag összetételét a 21. század fogyasztói igényeinek és a tudományos követelményeknek megfelelően modernizálták.

 

Bila-Git® a szakértő segítség emésztési panaszokra!

Bila-Git® hatása

A Bila-Git 3 különböző hatóanyagának köszönhetően hatékonyan segít az epehólyag megbetegedés esetén, illetve az epehólyag műtétet követően jelentkező emésztési panaszok megszüntetésében:

  • A benne lévő dehidrokólsav fokozza az elválasztott epe mennyiségét és víztartalmát, fokozza az epe áramlását, segíti a zsírbontó enzim (lipáz) működését, segíti a zsírok lebontását és felszívódását, valamint csökkenti a víz és az eletrolitok felszívódását, ezáltal megbízható, mérsékelt hashajtó hatása van.

  • A papaverin simaizom-görcsoldó oldja a gyomor-béltraktus görcseit (gyomor, epe).

  • A homatropin csökkenti a simaizmok tónusát, a gyomor-, epe-, bél- és vesegörcsöt, valamint csökkenti a hányingert és hányást.

A Bila-Git filmtabletta tehát hatékony megoldás az epehólyag megbetegedés esetén, illetve az epehólyag műtétet követően a nehéz, zsíros ételek által okozott teltségérzet és puffadás csökkentésére. Görcsoldó hatásának köszönhetően a gyomor-és bélműködésből eredő epés emésztési görcsök ellen hatásos segítséget nyújt.

 

Bila-Git® kiszerelés

A Bila-Git® 30 és 50 darabos kiszerelésben kapható.